Perez: "Fatsoensnormen lijken weg bij Ajax"

Koen Freriks
6 augustus 2008, 20:15   Bijgewerkt: 6 augustus 2008, 23:58

Ajax-speler Kenneth Perez laakt het nieuwe management van Ajax. De Deen is door coach Marco van Basten naar het belofte-elftal verwezen, maar kwam niet opdagen tijdens de eerste training.

Via de website van zijn management laat de 'partij-Perez' weten "dat sinds Van Basten aan het roer is bij Ajax fatsoensnormen verdwenen lijken." Een half jaar terug haalden de Amsterdammers de Deen terug naar de Amsterdam ArenA. De speler bleek een meerwaarde, maar Van Basten ziet desondanks geen toegevoegde waarde in de aanvallende middenvelder. "Ajax maakt het hem nu onmogelijk om zijn werk op het hoogste niveau uit te voeren", valt te lezen in de open brief.

"Marco van Basten liet Perez in een gesprek weten dat hij tevreden was over Kenneth's instelling, maar dat hij in de toekomst met de beloften moest gaan trainen en dat hij niet verwachtte dat hij in dat team nog aan spelen zou toekomen omdat Ajax liever jonge spelers gebruikt."

"Op de meeting die dinsdagavond plaats had, onderhandelde Kenneths zaakwaarnemer Aabrink met de leiding van Ajax. Beide kampen waren het erover eens dat het een slechte oplossing is voor Ajax en Perez om mee te trainen met de jeugd. Er moet een financiële oplossing komen voor het probleem."

De speler in kwestie is er "heilig van overtuigd dat de nieuwe leiding hem niet fatsoenlijk gaat behandelen, ook al hebben zij het probleem gecreëerd." Overigens ontkennen zowel Ajax als Perez dat hij problemen heeft veroorzaakt in de kleedkamer. De Deen is daarnaast bang dat zijn interlandloopbaan lijdt onder het conflict.

"De situatie is voor Perez nog steeds onacceptabel en onduidelijk, maar Aabrink is bezig om de zaak op te lossen", zo besluit de brief.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen