Juventus en Inter pakken drie punten

5 februari 2006, 17:49

Juventus en Inter Milaan blijven uitstekend op dreef in de Italiaanse competitie. Koploper Juventus won zondag met 1-0 van Udinese, terwijl achtervolger Inter met dezelfde cijfers wist te winnen van Chieve Verona. Hierdoor blijft het gat tussen beide ploegen acht punten in het voordeel van de Oude Dame.

De zege van Juventus kwam allesbehalve gemakkelijk tot stand. In de eerste helft leek Udinese op voorsprong te komen, maar een treffer van Di Natale werd afgekeurd. Kort hierna werd Udinese-speler Muntari met een rode kaart naar de kleedkamer gestuurd. Ondanks de nummerieke meerderheid had Juventus veel moeite om haar tegenstander op de knieën te krijgen. Pas twintig minuten voor tijd brak Alessandro del Piero de ban voor de lijstaanvoerder uit Turijn.

Bij Inter kroonde voormalig Feyenoorder Julio Ricardo Cruz zich tot matchwinner. De Argentijn had er weinig moeite mee om een schot van teamgenoot Figo, dat op de paal was gekomen, in de rebound binnen te werken. In het vervolg van de wedstrijd bleef Inter verreweg de betere ploeg, maar het team van trainer Roberto Mancini slaagde er niet in om haar voorsprong uit te breiden.

Ook Fiorentina pakte drie punten. Een treffer van topscorer Luca Toni was voldoende voor een 1-0 zege tegen Lecce, de hekkensluiter van de Serie A.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen