Perez en Ajax op 25 augustus bij arbitragecommissie

Koen Freriks
12 augustus 2008, 14:24   Bijgewerkt: 12 augustus 2008, 14:55

Kenneth Perez zal op maandag 25 augustus bij de arbitragecommissie van de KNVB een plek in de A-selectie van Ajax proberen af te dwingen. De 33-jarige aanvallende middenvelder is door trainer Marco van Basten teruggezet naar de beloften, wat tot hevige protesten leidde uit het Perez-kamp. Volgens de routinier heeft hij recht op een plek in de eerste selectie van zijn club. 

Perez is zwaar teleurgesteld in Van Basten. Hij snapt niet dat hij vorig seizoen tijdens de winterstop nog terug werd gehaald naar Amsterdam en een half jaar later niet eens meer goed genoeg voor de A-selectie is.

Van Basten geeft de voorkeur aan de aankopen Ismaïl Aissati, Dario Cvitanich en Miralem Sulejmani. De Amsterdamse keuzeheer snapt dat Perez teleurgesteld is, maar vindt ook dat hij zijn beroep bij Jong Ajax kan uitoefenen. "Dat is toch ook professioneel voetbal", stelde Van Basten.

De arbitragecommissie zal nu uitmaken of Van Basten de gefrustreerde Deen weer moet opnemen in de hoofdmacht. Als Perez tussentijds een nieuwe werkgever vindt, zal dat echter overbodig zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen