Van der Leegte en Hoogendorp winnen met Wolfsburg

5 februari 2006, 19:56

Met Tommie van der Leegte in de basis en Rick Hoogendorp als invaller heeft VfL Wolfsburg voor het eerst sinds negen wedstrijden weer eens weten te winnen. De thuiswedstrijd tegen Mönchengladbach eindigde in een 2-0 zege voor die Wölfe. 

In het duel met Gladbach toonde vooral Van der Leegte aan dat hij een versterking is voor Wolfsburg. De middenvelder stond in de basis en speelde een sterke wedstrijd. Hij leverde bovendien de assist voor het tweede doelpunt van zijn ploeg, die binnengewerkt werd door spits Hanke. Eerder had Klimowicz al voor 1-0 gezorgd. 

In de slotfase van het duel mocht ook voormalig RKC-speler Hoogendorp debuteren, maar de spits wist in de laatste paar minuten geen stempel meer te drukken op het duel. Bij Gladbach speelde aanwinst Nando Rafael een bijzonder ongelukkige wedstrijd. De spits kwam vorige week over van Hertha BSC, maar moet duidelijk nog wennen aan zijn nieuwe ploeg.

Het tweede duel dat zondag gespeeld werd, tussen Hannover en Nürnberg, eindigde in 1-1. Eerder dit weekend hadden Bayern München, Werder Bremen en Hamburger SV al drie punten weten te pakken. De beroemde Kohlenpott-derby tussen Schalke '04 en Borussia Dortmund eindigde zaterdag in 0-0.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen