Bielefeld woedend op 'kannibaal' Boulahrouz

6 februari 2006, 17:14

Khalid Boulahrouz heeft zich afgelopen weekend niet populair gemaakt bij Arminia Bielefeld. De verdediger van Hamburger SV presteerde het om in één wedstrijd twee tegenstanders geblesseerd te schoppen en dat viel bij Bielefeld niet in goede aarde. "Zulke overtredingen zie je normaal gesproken alleen in de gevangenis", moppert Bielefeld-spits Fatmir Vata, één van de twee slachtoffers van de Oranje-beul.

Vata moest al na een kwartier van het veld, nadat hij hardhandig kennis had gemaakt met de fysieke kwaliteiten van de Nederlander. "Ik ben er aan gewend dat ik aangepakt wordt door verdedigers, maar zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Iemand als Boulahrouz moet de Bundesliga uit. Het wordt tijd dat de Duitse bond actie onderneemt tegen hem, want dit kan echt niet. Ik ben er van overtuigd dat hij het expres deed, want de bal was al lang weg. Hij is echt een kannibaal", foetert Vata.

Boulahrouz zelf is zich van geen kwaad bewust. "Het spijt me voor mijn tegenstanders, maar ik wilde de bal spelen", reageert de international op het geklaag van zijn tegenstanders.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen