Reina: "Robben verdient een Oscar"

7 februari 2006, 10:33

Arjen Robben heeft het verbruid bij Liverpool-doelman Jose Reina. De aanvaller van Chelsea liet zich zondag theatraal vallen en smeerde daarmee de Spaanse sluitpost een rode kaart aan. "Robben is een uitstekende speler, maar ook een bedrieger", is de duidelijke taal van Reina, die door het akkefietje voor drie duels geschorst is.

Reina liep in de slotfase van het duel dreigend op Robben af en gaf hem een klein tikje op zijn gezicht. De Nederlander aarzelde geen moment en stortte kermend van de pijn ter aarde. "Hij overdreef geweldig", zegt Reina over het incident. "Hierdoor had de scheidsrechter geen andere keus dan om mij een rode kaart te geven. Ik ben ontzettend boos op Robbben. Hij zou acteur moeten worden, dan wint hij ongetwijfeld een Oscar."

Volgens Reina is niet alleen hij, maar heel Liverpool boos op de 21-jarige Nederlander. "Mijn teamgenoten denken er precies hetzelfde over. Iedereen is woedend." 

Reine is door zijn rode kaart voor drie wedstrijden geschorst. Dit betekent dat verloren zoon Jurek Dudek de komende weken weer een kans krijgt om zich te bewijzen. De Pool was de grote held van Liverpool door in de Champions League-finale een aantal strafschoppen te stoppen, maar kwam sindsdien niet meer aan spelen toe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen