Sneijder moet rust houden, Sarpong in basis

7 februari 2006, 14:52

Ajax-training Danny Blind kan voorlopig geen beroep doen op Wesley Sneijder. De Utrechter klaagt al weken over pijn aan zijn hamstring en artsen hebben hem aangeraden om voorlopig rustig aan te doen. "Hij speelt pas weer wanneer hij helemaal is genezen", zegt Blind. 

Volgens Blind heeft Sneijder te veel geforceerd. "Wesley moet beter de tijd nemen om te herstellen. Hij moet het normale traject volgen om die hele spiergroep op niveau te brengen. Het heeft geen zin om er steeds in en vervolgens weer uit te gaan", zegt de oefenmeester over de blessureproblemen van zijn middenvelder.

Door de absentie van Sneijder maakt Jeffrey Sarpong woensdagavond tijdens de thuiswedstrijd tegen Willem II zijn debuut in de basisformatie van Ajax. De jeugdspeler verving Sneijder ook al tijdens de verloren uitwedstrijd van afgelopen zondag tegen Feyenoord. "Jeffrey kan goed voetballen, is tweebenig en technisch vaardig. Hij krijgt rustig de tijd om in zijn rol te groeien", zegt Blind over de jeugdinternational.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen