Feyenoord legt Castelen langer vast

8 februari 2006, 11:45

Feyenoord heeft Romeo Castelen langer aan zich weten te verbinden. De 22-jarige rechtsbuiten lag in Rotterdam onder contract tot medio 2007, maar zet binnenkort zijn handtekening onder een verbintenis tot de zomer van 2008. "Uit het contract dat ik met Feyenoord overeen ben gekomen, spreekt veel waardering", aldus de oud-speler van ADO Den Haag. "Ik ben hier nog lang niet klaar en er staan nog mooie dingen te gebeuren." 

Castelen noemt de opgaande lijn bij Feyenoord als belangrijkste reden als bij te tekenen. "Ik heb hier een heel goed gevoel bij, er staan mooie dingen te gebeuren. Ik ben met ADO al eens kampioen van de eerste divisie geworden en dat was al mooi...kan je nagaan als we met Feyenoord kampioen worden. Daar gaan we alles aan doen", zegt hij op de website van de Rotterdammers.

Castelen kwam in de zomer van 2004 naar De Kuip en ontwikkelde zich in recordtempo tot basisspeler en international. Dit seizoen stond hij lange tijd buitenspel met een blessure aan zijn hamstring, maar inmiddels is hij weer helemaal terug. Afgelopen zondag maakte hij de tweede treffer van Feyenoord in het duel met Ajax.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen