Excelsior zonder Demir tegen RBC Roosendaal

5 september 2008, 11:17

Excelsior-coach Ton Lokhoff kan vanavond, als zijn ploeg op Woudestein RBC Roosendaal ontvangt, niet over Aykut Demir beschikken. De verdediger, die gehuurd is van NAC Breda, heeft verplichtingen met de nationale jeugdploeg van Turkije.

"Hij komt als het goed is volgende week woensdag terug'', zegt Lokhoff op de website van Excelsior over de absentie van zijn steunpilaar. "Dat je spelers af moet staan voor interlands weet je. De Eredivisie ligt stil, maar wij moeten gewoon spelen. Vervelend, maar het is niet anders. Nu kan morgen iemand anders spelen."

Excelsior verloor dit seizoen de allereerste wedstrijd, maar boekte daarna drie zeges op rij. Hierdoor is de ploeg een belangrijke kandidaat voor de eerste periodetitel, maar Lokhoff is daar niet te veel mee bezig. "Als je blijft winnen, en dat willen we natuurlijk, kun je die winnen. Maar dat is niet het belangrijkste. We hebben een doelstelling en daar werken we met z'n allen keihard aan. Ik bekijk het daarom van wedstrijd tot wedstrijd. Periodetitels zijn leuk, maar ik houd me nu vooral met RBC bezig. Als je blijft winnen, komt het vanzelf goed", stelt de oefenmeester nuchter.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen