Routinier Hassan: "Straf Mido is te zwaar"

8 februari 2006, 16:34

Het besluit van de Egyptische voetbalbond om Ahmed Mido Hossam te verwijderen uit de selectie, heeft binnen de spelersgroep voor nogal wat opschudding gezorgd. De spelersgroep lijkt de kant te kiezen van de aanvaller van Tottenham Hotspur. "Ik vind dit besluit buiten proporties", reageerde de 39-jarige Hossam Hassan, een van de nu resterende drie spitsen van Egypte.

"Ik ken hem van jongsaf. Hij wil gewoon verschrikkelijk graag spelen, doet dat met ziel en zaligheid. Mido heeft geprobeerd zijn verontschuldigingen aan te bieden maar de mensen van de bond hebben het probleem opgeblazen. Mido is niet de enige verliezer in deze zaak. Het team, de fans en de Egyptische voetbalbond zijn dat evenzeer." 

Middenvelder Mohamed Barakat beaamde dat de spelers de gang van zaken betreuren. "We hebben Mido nodig. Hij is op verscheidene posities inzetbaar. Zonder hem zijn we zwakker. Wat er is gebeurd, deed hij uit jaloezie en liefde. Hij zei later: 'Ik wil tot het eind bij de ploeg blijven. Gooi me er niet uit, ook al ben ik fout geweest'. Goed dat-ie dat zei."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen