VS, Mexico en Costa Rica op koers voor volgende ronde

11 september 2008, 08:57

De drie grote favorieten in het Noord-Amerikaanse kwalificatietoernooi voor het WK 2010, Verenigde Staten, Mexico en Costa Rica, liggen prima op koers om door te gaan naar de volgende ronde. Alle drie de landen pakten woensdag drie punten.

In Groep 1 wonnen de Amerikanen thuis met 3-0 van Trinidad & Tobago, dat twee jaar geleden nog actief was op het WK. Voormalig Heerenveen-speler Michael Bradley maakte in de twaalfde minuut van de wedstrijd het openingsdoelpunt. 

Mexico deed in Groep 2 prima zaken door Canada met 2-1 te verslaan. De Mexicaanse goals kwamen van Omar Bravo en Rafael Marquez. Door de zege heeft Mexico, evenals de VS, de maximale score van negen punten uit drie wedstrijden.

In Groep 3 kan Costa Rica eenzelfde score voorleggen. Het land, de laatste jaren een vaste waarde op WK's, rekende woensdag simpel af met Haïti (1-3).

De nummers één en twee van iedere groep gaan door naar de volgende ronde van het kwalificatietoernooi. Zoals het er nu voorstaat, zouden dat naast de VS, Mexico en Costa Rica ook Guatemala, Honduras en El Salvador zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen