Schedelbreuk voor doelman Werder Bremen

9 februari 2006, 11:24

Werder Bremen kan voorlopig geen beroep doen op doelman Andreas Reinke. De sluitpost kwam woensdag in de slotfase van de wedstrijd tegen Stuttgart in botsing met Martin Stranzl en liep daarbij een schedelbreuk op. De hevig bloedende Reinke werd direct overgebracht naar het ziekenhuis, waar een spoedoperatie verricht werd. Volgens de club is de operatie goed verlopen maar is nog niets te zeggen over het herstelproces.

De 37-jarige Reinke liep de blessure op nadat hij een lange pass wilde onderscheppen. De knie van Stuttgart-aanvaller Stranzl kwam hierbij hard tegen het hoofd van de sluitpost. De hevig bloedende doelman werd op het veld minutenlang behandeld, waarna hij overgebracht werd naar het ziekenhuis. 

De dader, Stranzl, was danig geschokken van het incident. De spits bood direct zijn verontschuldingen aan bij de clubleiding van Werder en bezocht nog dezelfde avond het ziekenhuis waar Reinke behandeld werd. Deze actie werd door de clubleiding van Werder gewaarderd. "Dit was pure pech, Martin kon er niets aan doen", aldus Werder-trainer Schaaf.

"Sport kan soms wreed zijn", zegt de reservedoelman van Werder, Tim Weise, over de blessure van zijn collega. "Toen ik het veld in kwam, lag er nog een flinke plas bloed in het strafschopgebied. Daaraan kon je zien hoe zwaar de blessure was."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen