Aston Villa en Stuttgart ontsnappen in Bulgarije

Koen Freriks
18 september 2008, 19:21   Bijgewerkt: 18 september 2008, 19:54

Aston Villa zal opgelucht het vliegtuig instappen richting Birmingham. De Premier League-club had het donderdag in het UEFA Cup-treffen met Litex Lovech bijzonder moeilijk, maar ging er door twee rode kaarten van de tegenstander toch met een zege vandoor (3-1). 

Toch duurde het nog even totdat de ploeg van coach Martin O'Neill doordrukte. Rode kaarten van Cedric Cambon (60ste minuut) en Mihail Venkov (72ste minuut) brachten uitkomst. Een benutte penalty van Gareth Barry, die werd gegeven na de overtreding van Venkov, en een doelpunt van Stiliyan Petrov zorgden er alsnog voor dat The Villans eigenlijk al zeker zijn van kwalificatie voor de groepsfase. 

Ook VfB Stuttgart verslikte zich bijna in een Bulgaarse underdog. Op bezoek bij Cherno More Varna, een club waar men ook in Duitsland tijdens de loting de schouders bij ophaalde, waren Die Schwaben vooral in de afronding niet scherp. Daardoor kon de thuisploeg na een helft spelen op voorsprong staan. Stuttgart's aanvalsleider Mario Gomez bracht zijn club met twee goals na rust alsnog de winst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen