Vitesse voorlopig zonder Wapenaar en Janssen

9 februari 2006, 12:38

Vitesse zal met weinig plezier terugdenken aan de wedstrijd tegen FC Twente. De Arnhemse ploeg leek af te stevenen op een overwinning, maar in de slotfase ging het alsnog mis. Gerritsen en Touma dompelden het Gelredome in rouw en tot overmaat van ramp liep doelman Wapenaar een hersenschudding op. De sluitpost staat hierdoor voorlopig buitenspel. Ook Theo Janssen kan de komende weken niet in actie komen. De middenvelder wordt volgende week geopereerd aan zijn amandelen.

Wapenaar liep de blessure op tijdens een scrimmage voor het doel in de slotfase van het duel. De Arnhemse club maakte vandaag bekend dat de 35-jarige doelman last heeft van hoofdpijn en dat hij voorlopig rust moet houden. Het is dan ook uitgesloten dat Wapenaar komend weekend in actie kan komen in het competitieduel tussen Vitesse en SC Heerenveen.

scheidsrechter boos wiedemeyer

scheidsrechter boos wiedemeyer

Naast Janssen en Wapenaar moeten ook Youssouf Hersi en Remco van der Schaaf het duel met Heerenveen missen. Het duo is geschorst. Of Ruud Knol in actie kan komen tegen de Friezen, is nog onduidelijk. De verdediger is grieperig.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen