Ajax en AZ akkoord over transfer Perez

9 februari 2006, 12:51

De transfer van AZ-aanvaller Kenneth Perez naar Ajax is helemaal rond. Beide ploegen bereikten donderdag een akkoord over de laatste details van het transfercontract, waardoor niets de transfer meer in de weg kan staan. De 32-jarige Perez tekent in Amsterdam een contract voor drie seizoenen.

De transfer van de 32-jarige Deen zorgde de laatste weken voor nogal wat ophef. Ajax bracht eind januari naar buiten dat het Perez voor volgend seizoen had weten te strikken, maar op dat moment had de ploeg nog geen definitief akkoord bereikt met AZ. De woedende AZ-trainer Louis van Gaal sprak over 'laag-bij-de-grondse transferpolitiek' en toonde zich teleurgesteld in de handelswijze van de Amsterdammers.

Perez is al ruim acht jaar actief in het Nederlandse betaald voetbal. Hij debuteerde in het seizoen 1997/1998 bij MVV en na ruim twee jaar in Maastricht streek hij in de winter van 2000 neer in Alkmaar. Bij AZ ontwikkelde hij zich vervolgens tot een dragende speler en ook onder de huidige trainer Louis van Gaal is Perez niet weg te denken uit de Alkmaarse basisformatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen