Zieke De Cler mogelijk niet tegen Sparta

10 februari 2006, 10:17

Het is twijfelachtig of verdediger Tim de Cler vanavond aan de aftrap zal verschijnen van het duel tussen Sparta en AZ. De linksback van de Alkmaarders was de afgelopen dagen ziek en kampt met een trainingsachterstand. Kenneth Perez daarentegen is weer wel helemaal fit. De aanvaller is hersteld van een kuitblessure, die hem dinsdag tegen RBC aan de kant hield.

AZ-trainer Louis van Gaal kan in het Rotterdamse Kasteel in ieder geval geen beroep doen op Kew Jaliens. De verdediger moet een schorsing uitzitten. Ook de Stijn Schaars, Tarik Sektioui en Juha Reini moeten het duel met Sparta laten schieten. Het trio is weliswaar niet meer geblesseerd, maar mist nog wedstrijdritme om mee te spelen in het duel met Sparta.

Ook Sparta-trainer Wiljan Vloet kent de nodige personele problemen. De oefenmeester mist naast de geschorste Yuri Rose ook Sani Kaita (Afrika Cup) en de geblesseerden Ricky van den Bergh, Rachid Bouaouzan en Kerem Yilmaz. Hier tegenover staat wel de terugkeer van Jan Michels. De middenvelder heeft zijn schorsing van zes wedstrijd er op zitten. Ook Anthony Obodai keert terug na een wedstrijd schorsing.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen