Flamini: "Nooit sprake van crisis bij AC Milan"

Ger
24 september 2008, 16:58   Bijgewerkt: 24 september 2008, 17:26

Mathieu Flamini stelt dat sportieve problemen bij AC Milan in de media zijn opgeblazen tot buitensporige proporties. De Rossoneri verloren de eerste wedstrijden in de Serie A van Bologna en Genoa, waardoor in de Italiaanse kranten direct al de positie van trainer Carlo Ancelotti onder druk kwam te staan.

"Er was nooit sprake van een crisis", aldus Flamini in Il Giorno. "Natuurlijk worden van een topteam als Milan constante topprestaties verwacht." De Italiaanse topclub wist afgelopen weekeinde wel de derde competitiewedstrijd tegen Lazio winnend af te sluiten. "Nu moeten we deze weg blijven volgen."

Milan speelt woensdagavond tegen Reggina en komend weekeinde wacht de beladen derby tegen stadgenoot Internazionale. "Dat is een zeer belangrijke wedstrijd", zegt de Franse middenvelder. "Het is interessant om tegen het team van Jose Mourinho te spelen. Hij heeft de afgelopen jaren bewezen een fantastische trainer te zijn."

Flamini kent Mourinho nog uit zijn periode bij Arsenal, toen de Portugese oefenmeester bij Chelsea werkzaam was. "Als ik moet afgaan op krantenartikelen is hij geen spat veranderd. Hij heeft een unieke persoonlijkheid en dat onderscheidt hem van de andere trainers."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen