Makaay: "Strijdlust Feyenoord positief"

Ger
29 september 2008, 15:10   Bijgewerkt: 29 september 2008, 16:17

Met vier punten uit evenveel wedstrijden maakt Feyenoord een moeizame start van het seizoen door. De Kuipbewoners gingen zondag na de rode kaart voor Kevin Hofland onderuit bij FC Groningen (3-1). Desondanks blijven de spelers optimistisch.

"Het is frustrerend, maar het positieve is dat ik wel een strijdend Feyenoord heb gezien", zegt Roy Makaay tegen FCUpdate.nl over de tweede competitienederlaag van het seizoen. "Dat was al zo tegen Ajax en die vechtlust hebben we doorgetrokken. Zelfs met tien man kregen we even grote kansen als FC Groningen. Het grote verschil is dat wij slordiger waren in de afwerking. Ik had zelf in de eerste helft moeten scoren, maar ik raakte de bal niet lekker."

"Onze positie op de ranglijst is niet best", beseft de spits. "Toch laat die statistiek niet het hele verhaal zien. Gezien het spelbeeld van de afgelopen tijd kan ik de ploeg weinig verwijten maken. We hebben verloren van Heracles Almelo en FC Groningen, maar beide keren kwamen we met tien man te staan. FC Volendam hebben we met 5-0 verslagen en tegen Ajax (2-2, red.) speelden we gewoon een prima wedstrijd."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen