Blunderende Heijblok: "Ik ga me niet schamen"

Ger
29 september 2008, 16:30

Erik Heijblok wil niet te lang blijven stilstaan bij zijn zeperd in de verloren uitwedstrijd tegen FC Twente (3-0). De doelman van De Graafschap liet een hoge voorzet uit zijn handen glippen, waarna Blaise N'Kufo eenvoudig de openingstreffer kon scoren.

"De bal wordt ingebracht en ik ben helemaal vrij", blikt Heijblok terug in De Gelderlander. "N'kufo sprong niet eens, omdat hij er niet bij kon. Ik weet nu nog niet waarom, maar ik laat de bal uit mijn handen vallen. Ik probeerde het nog te herstellen, maar hij was er eerder bij. C'est la vie: zo is het hosanna, zo is het anders. Dit wordt natuurlijk breed uitgemeten. Dat mag ook, want het was een blunder, het mag niet gebeuren. Maar ik kan er niets aan veranderen."

"Ik heb net als altijd mijn stinkende best gedaan en helaas gebeuren dit soort dingen. Ik ga me er niet voor schamen", stelt de sluitpost. "Als het gebeurt bij 2-0 of 3-0 in de 89e minuut, dan wordt het wedstrijdverloop er niet door beïnvloed. Tot die goal had Twente wel meer balbezit, maar de ploeg creëerde niet zo veel. Het moment kon niet slechter."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen