UEFA Cup: waar zijn de Nederlandse clubs te zien?

2 oktober 2008, 08:43   Bijgewerkt: 2 oktober 2008, 09:21

Met Ajax, Feyenoord, FC Twente, SC Heerenveen en NEC komen vanavond vijf Nederlandse ploegen in actie in de UEFA Cup. Alleen Ajax is al zo goed als zeker van een plek in de volgende ronde, de andere vier Nederlandse deelnemers moeten nog vol aan de bak. Maar hoe laat en op welke zender zijn al deze wedstrijden te zien?

Feyenoord trapt, van de Nederlandse clubs, het spits af. De Rotterdammers spelen al om 18.30 uur tegen Kalmar FF, een wedstrijd die rechtstreeks uitgezonden wordt bij de NOS. Hierna zendt de publieke omroep de, zo goed als overbodige, return tussen Ajax en FK Borac uit. Dat duel in de Amsterdam ArenA begint om 20.30 uur.

En FC Twente, NEC en SC Heerenveen dan? Daarvoor zijn de Nederlandse fans aangewezen op regionale zenders. TV Oost zendt FC Twente uit, terwijl Omroep Gelderland de wedstrijd van NEC in de huiskamers brengt. En jawel, in tegenstelling tot twee weken geleden is nu ook de wedstrijd van SC Heerenveen live op de televisie te zien. Omrop Fryslan zorgt voor de rechtstreekse beelden. 

De voetbalfans die geen lokale omroepen kunnen ontvangen maar toch de wedstrijd van FC Twente willen zien, kunnen overigens ook afstemmen op de nieuwe zender Eredivisie Live. Ook hierop is het duel van de Tukkers tegen Stade Rennes te zien.

Het overzicht:

18.30: Kalmar FF- Feyenoord (live op NOS, Nederland 3)

19.30: Dinamo Boekarest- NEC (live op Omroep Gelderland)

20.00: FC Twente- Stade Rennes (live op TV Oost en Eredivisie Live)

20.00: sc Heerenveen- Vitoria Setubal (live op Omrop Fryslan)

20.30: Ajax- FK Borac (live op NOS, Nederland 3)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen