Trabelsi met Ajax mee naar Den Haag

11 februari 2006, 14:56

Voor het eerst sinds lange tijd zit kan Ajax-trainer Danny Blind weer een beroep doen op Hatem Trabelsi. De Tunesische rechtsback deed de laatste weken met zijn land een gooi naar de Afrika Cup, maar strandde in de kwartfinale. Voor het duel met ADO Den Haag, komende zondag, zit Trabelsi weer bij de selectie van de hoofdstedelingen.

Of Trabelsi ook daadwerkelijk zal spelen, is nog niet bekend. Zeker is in ieder geval dat Tomas Galasek zal ontbreken. De Tsjech heeft te veel last van een hamstringblessure om in de Hofstad in actie te komen. Zijn plaats op het middenveld zal worden overgenomen door Hedwiges Maduro. 

Volgens trainer Danny Blind gaat het in Den Haag niet om de uitvoering, maar vooral om het resultaat. "Het gaat nu om de punten, de manier waarop dat gebeurt is ondergeschikt. Natuurlijk streef ik ernaar om goed te voetballen, maar daar moeten we alle ingrediënten voor aanwezig zijn. Als je kijkt naar de laatste wedstrijden, wordt er veel energie en arbeid geleverd. De ploeg maakt absoluut geen matte indruk."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen