Bayern München al bijna kampioen

Ger
11 februari 2006, 18:12

Tevreden keek Bayern München zaterdagmiddag toe hoe concurrent Werder Bremen voor eigen publiek verrassend van 1. FC Kaiserslautern verloor (0-2). De koploper uit Beieren komt zondag bij een thuiszege op FC Nürnberg wel heel dicht bij de felbegeerde landstitel.

Niet Werder Bremen maar Hamburger SV is op dit moment de belangrijkste uitdager van Bayern München. De ploeg won voor eigen publiek van Mainz 05: 1-0. Boulahrouz en De Jong speelden de hele wedstrijd mee. De geblesseerde Van der Vaart ontbrak nog. De aanvallende middenvelder hoopt dat hij volgende maand op tijd fit is voor het duel met Bayern München.

De koploper uit Beieren heeft zondag na een zege op Nürnberg tien punten meer dan Hamburger SV. Werder Bremen heeft na de nederlaag een puntje minder dan HSV. De nieuwe nummer drie van de Bundesliga verloor verrassend van Kaiserslautern (0-2), dat dit kalenderjaar nog niet had gewonnen. Doelpuntenmakers Sanogo en Skela boden Bayern München de helpende hand.

Schalke 04 boekte voor eigen publiek tegen Bayer Leverkusen de grootste competitiezege sinds 29 jaar. De club won met maar liefst 7-4. Schalke had sinds 1997 al niet meer voor eigen publiek van Bayer Leverkusen gewonnen.

VfL Wolfsburg blijft matig presteren. De club kwam voor eigen publiek tegen Hertha BSC niet verder dan een gelijkspel. Hofland maakte het enige doelpunt voor Wolfsburg. Van der Leegte begon net als de Limburgse verdediger in de basisformatie van de naar de dertiende positie afgezakte club. Wolfsburg won slechts een van de laatste twaalf duels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen