'Slechts' zware hersenschudding voor Quansah

12 februari 2006, 00:35

Kwame Quansah kan opgelucht ademhalen. Direct na zijn trieste aftocht in het duel met PSV werd gevreesd dat hij nekletsel opgelopen zou hebben, maar dat blijkt mee te vallen. De Ghanees, die hard in botsing kwam met PSV-doelman Gomes, blijkt slechts een zware hersenschudding aan het incident overgehouden te hebben.

De 23-jarige Quansah stond koud in het veld, toen hij in botsing kwam met de Braziliaanse doelman van PSV. De Heracliet bleef vervolgens angstig lang roerloos op het veld liggen, waarna hij per brancard afgevoerd werd. Hij werd vervolgens direct naar het ziekenhuis gebracht, waarna het voor Heracles-trainer Peter Bosz een kwestie van afwachten was. "Hij had last van tintelingen in zijn arm en van zijn nek. We moeten nu afwachten. Laten we hopen dat het meevalt", liet de oefenmeester direct na het duel weten.

Dat blijkt nu dus het geval te zijn. Van nekletsel is geen sprake, waardoor de schade voor Quansah te overzien is. De Ghanees zal nu vermoedelijk voorlopig rust moeten houden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen