Barcelona verliest topper na blunder doelman

12 februari 2006, 23:28

Het tot voor kort zo onaantastbare bolwerk FC Barcelona begint scheurtjes te vertonen. De ploeg van de coaches Rijkaard en Ten Cate verloor zondagavond ondanks de terugkeer van Eto'o opnieuw, nu in en van Valencia: 1-0. Het winnende doelpunt werd gemaakt door David Villa, die optimaal profiteerde van een fout van Barça-doelman Valdes. Van Bommel en Van Bronckhorst maakten deel uit van de basisformatie van de Catalanen.

Tijdens de eerste helft ging het duel nog gelijk op, maar vlak na de pauze draaide de Catalaanse doelman Valdes zijn ploeg de nek om. De sluitpost schoof de bal zomaar in de voeten van Valencia-spits David Villa, die wel raad wist met het buitenkansje. Na deze treffer ging Barcelona nog op zoek naar de gelijkmaker, maar zonder de geschorste Ronaldinho en de geblesseerden Messi en Deco miste Barcelona de klasse om de kansen te verzilveren.

Door deze overwinning heeft Valencia de kloof met Barcelona weten te verkleinen tot slechts zes punten. Barça voelt nu ook langzaam maar zeker Real Madrid zelfs weer naderen, bijna vanuit de achterhoede. De Koninklijke won de uitwedstrijd tegen Athletic Bilbao zaterdag met 2-0 en heeft nu nog maar zeven punten minder. De Madrilenen wisten bovendien de schande van de vernederende 6-1-nederlaag woensdag om de beker tegen Real Zaragoza een beetje uit.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen