Vitesse wil Gluscevic snel kwijt

13 februari 2006, 10:16

Igor Gluscevic heeft geen toekomst meer in Arnhem. De spits hoopte na het vertrek van Matthew Amoah een nieuwe kans te krijgen, maar moet inmiddels genoegen nemen met een rol als reserve achter de nieuwe aanvaller Mads Junker. "Het zou voor alle partijen het beste zijn als we hem nog deze maand verkopen", zegt technisch manager Jan Streuer tegen RTV Gelderland.

Gluscevic was de afgelopen dagen op proef bij een club uit de voormalige Sovjet-Unie. De spits uit Servië-Montenegro miste hierdoor het competitieduel tussen Vitesse en Heerenveen. Streuer hoopt dat de Gluscevic tijdens deze proefperiode een goede indruk achtergelaten heeft, zodat de transfer nog deze maand afgerond kan worden. "Op 1 maart sluit daar de transfermarkt. We hebben dus nog even, maar we hopen dat het doorgaat."

Vandaag (maandag) wordt Gluscevic weer gewoon op de training in Arnhem verwacht. De 31-jarige Montenegrijn debuteerde in het seizoen 2000/2001 bij FC Utrecht in de Nederlandse eredivisie. In de Domstad ontpopte hij zich al gauw tot een ware goalgetter en hij maakte in zijn eerste seizoen liefst negentien treffers. Met zijn goede prestaties verdiende hij een transfer naar Sparta Praag, maar zijn avontuur in Tsjechië werd geen succes. In de zomer van 2004 keerde hij bij Vitesse terug in de eredivisie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen