Hector Cúper stapt op bij Real Mallorca

14 februari 2006, 11:20

De Argentijnse oefenmeester Hector Cuper is opgestapt bij Real Mallorca. De coach hield de eer aan zichzelf na een serie van negen wedstrijden, waarin de eilandclub slechts vier punten behaalde. Afgelopen weekeinde speelde de club met 1-1 gelijk tegen FC Getafe, waardoor de club zakte naar de laatste plaats in de Primera Division. 

Cúper keerde in de zomer van 2004 als verloren zoon terug naar Mallorca. In 1997 trad hij voor het eerst in dienst bij de eilandclub en dat werd een groot succes. Aan de hand van Cúper groeide Mallorca uit tot een vaste waarde in de subtop van het Spaanse voetbal en kwalificeerde het zich zelfs voor Europees voetbal. Deze prestaties leverden Cúper een transfer op naar Valencia. Ook in Valencia presteerde Cúper prima, waarna hij de overstap maakte naar Inter Milaan.

Dit Italiaanse avontuur werd echter niet wat hij er van verwacht had, waarna hij in de zomer van 2004 terug keerde naar Mallorca. Na ruim anderhalf jaar is er echter een einde gekomen aan het tweede huwelijk tussen Cúper en Mallorca. De taken van Cúper zullen worden overgenomen door Tomeu Llompart. De Spanjaard krijgt de moeilijke taak om Mallorca in de Primera Division te houden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen