Groep B: Anorthosis en Inter doelpuntrijk gelijk

Ger
4 november 2008, 22:50

Het sprookje van Anorthosis Famagusta in groep B duurt nog even voort. Inter, dat thuis wel met 1-0 won, kon het niet uitblazen. De Cyprioten, onder wie verdediger Jeffrey Leiwakabessy, waren tegen de Italiaanse grootmacht ondanks het gemis van drie sleutelspelers zelfs dichtbij een sensatie. Oud-Feyenoorder Julio Ricard Cruz voorkwam die vlak voor tijd met de 3-3.

Inter kwam voor door Mario Balotelli, die simpel profiteerde nadat de Albanese doelman Arian Beqaj zijn handen had gebrand aan een daverende vrije trap van Zlatan Ibrahimovic van een meter of dertig. Cedric Bardon maakte gelijk. Hij kon de bal binnen tikken na een enorm misverstand in de Inter-defensie tussen keeper Julio Cesar en Nicolas Burdisso.

Marco Materazzi tekende vlak voor rust voor de 1-2. Hij kopte raak uit een hoekschop. In de extra tijd van de eerste helft zorgde Giorgios Panagi voor de 2-2, eveneens met het hoofd en eveneens na een corner. Nikolaos Frousos vroeg na rust om een standbeeld met de derde Cypriotische treffer. Cruz stal echter de sokkel.

Panathinaikos mag blijven dromen van Europees topvoetbal. Henk ten Cate zag zijn Griekse werkgever een einde maken aan de ongeslagen status van Werder Bremen, dat tot dusver drie keer gelijkspeelde. Het werd in Duitsland 0-3 dank zij Evangelos Mantzios, Giorgias Karagounis en Alexandros Tziolis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen