Hartproblemen voor Aimé Anthuenis

15 februari 2006, 11:39

De Belgische trainer Aimé Anthuenis kampt met hartproblemen. De voormalig bondscoach, die op dit moment trainer is van SK Lokeren, blijft hierdoor mogelijk enkele weken aan de kant. "Het is het beste om hem even de nodige rust te gunnen", zegt Lokeren-voorzitter Roger Lambrecht in HLN.

Anthuenis werd onwel In de nacht van zaterdag op zondag, enkele uren na de competitienederlaag van Lokeren tegen laagvlieger Lierse SK. De 62-jarige trainer moet zelfs even naar het ziekenhuis en zal nog deze week cardiologische tests ondergaan. "Zondagochtend was Anthuenis even op de training, maar hij verliet even later het complex en ging naar de dokter. Het blijft afwachten hoe ernstig de toestand van Aimé is", reageert voorzitter Lambrecht.

In de winterstop nam Anthuenis bij Lokeren het roer over van de ontslagen Slavoljub Muslin. Onder leiding van Anthuenis vergaat het Lokeren echter niet veel beter. De ploeg pakte sinds de winterstop slechts drie punten uit vier wedstrijden en is gezakt naar de achtste plaats in de Belgische competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen