AZ heeft vertrouwen in goede afloop

15 februari 2006, 15:30

In Real Betis Sevilla treft AZ vanavond in de derde ronde van de UEFA Cup een tegenstander van formaat. De formatie kwalificeerde zich vorig seizoen voor de Champions League en baarde opzien door Chelsea in Spanje met 1-0 te kloppen. Toch gaat AZ uit van eigen kracht. "We willen dit toernooi winnen, dus we gaan naar Spanje om een goed resultaat neer te zetten", zegt de strijdlustige rechtsback Grétar Steisson tegen FCUpdate.nl.

Hoewel Real Betis een moeizaam seizoen doormaakt, beseft Steinsson zich dat zijn ploeg vanavond te maken krijgt met een tegenstander van formaat. "Iedereen die het Europese voetbal volgt, kent Real Betis. Het is een grote naam in het Europese voetbal, ze hebben niet voor niets dit seizoen nog in de Champions League gespeeld."

steinsson

steinsson

Ook middenvelder Denny Landzaat is zich bewust van de kracht van Real Betis. "Het is natuurlijk een goede ploeg. Helaas voor hen maken ze een moeizaam seizoen door, maar dat zegt niets. Ze zijn niet voor niets zo ver gekomen in het de UEFA Cup. Het zal dus in ieder geval een moeilijke wedstrijd voor ons worden. Er spelen een aantal heel goede spelers en als je in Spanje bij de top-vijf weet te eindigen kan je natuurlijk in ieder geval een aardige bal raken."

van Gaal

van Gaal

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen