Blessureleed blijft Vincken achtervolgen

16 februari 2006, 10:13

Niets blijft Feyenoord-aanvaller Tim Vincken dit seizoen bespaard. De rechtsbuiten stond de afgelopen maanden buitenspel met een kuitbeenbreuk en was bijna weer fit genoeg om zijn rentree te maken. Vanavond (donderdag) zou Vincken mee kunnen spelen in een duel met het beloftenelftal van Feyenoord, maar die rentree moet uitgesteld worden. Vincken liep tijdens de training een schouderblessure op en moet voorlopig rust houden.

Voor Vincken is deze schouderblessure niets nieuws. Aan het begin van dit seizoen had hij daar ook al last van. Dat betekende destijds het begin van een periode vol blessureleed. Na zijn eerste schouderblessure stond Vincken ook geruime tijd buitenspel met twee hamstringblessures en een kuitbeenbreuk. 

Net op het moment dat Vincken op het punt stond om zijn rentree te maken na zijn maandenlange revalidatieperiode, heeft het noodlot echter opnieuw toegeslagen. Hoe lang Vincken precies uit de roulatie zal zijn, is nog niet bekend. Zeker is in ieder geval dat zijn geplande rentree op de velden uitgesteld moet worden. Gevreesd wordt dat Vincken mogelijk een streep door zijn seizoen kan zetten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen