Ahmed Hassan heeft clubs voor het uitkiezen

16 februari 2006, 11:51

De voetbalwereld ligt aan de voeten van Ahmed Hassan. De beste speler van de afgelopen Afrika Cup is aan het eind van dit seizoen transfervrij en staat in de belangstelling van een handvol Europese topclubs. Op dit moment speelt Hassan, die met Egypte de Afrika Cup wist te winnen, nog bij het Turkse Besiktas.

Hassan speelde tijdens de finale van de Afrika Cup een bijzondere rol. In de verlenging kreeg hij vanaf elf meter de kans om zijn ploeg op voorsprong te zetten, maar hij miste. In de daaropvolgende strafschoppenserie aarzelde hij echter geen seconde en stapte hij naar voren om de eerste Egyptische penalty te nemen. Ditmaal faalde Hassan niet en mede dankzij deze strafschop won Egypte uiteindelijk het toernooi.

Door zijn sterke optreden tijdens de Afrikaanse titelstrijd heeft Hassan de interesse gewekt van diverse mooie Europese clubs. Onder meer Newcastle United, Fulham, Werder Bremen, Olympique Marseille en Panathinaikos zouden in de race zijn om de aanvaller vast te leggen. 

Volgens Jean Tigana, de huidige trainer van Hassan bij Besiktas, kan de Egyptenaar het niveau in ieder geval aan. "Ik weet als geen ander hoe waardevol Ahmed is voor een ploeg. Hij heeft enorm veel kwaliteiten en dit seizoen bewijst hij waartoe hij allemaal in staat is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen