Koevermans wil ook systeem met twee spitsen

Ger
18 november 2008, 10:31

Na Danko Lazovic heeft ook ploeggenoot Danny Koevermans zich uitgesproken voor een systeem met twee spitsen. De Eindhovenaren hanteerden die formatie afgelopen zondag in de tweede helft tegen Ajax.

"Het is duidelijk dat we, toen Danko tegen Ajax inviel, even de overhand kregen. De trainer wil het echter niet en ik heb niet het gevoel dat hij er na de wedstrijd tegen Ajax anders over denkt", laat Koevermans weten aan De Telegraaf. "Het is weleens leuker geweest om spits van PSV te zijn. Ik hoop op de ommekeer, maar het is niet zo dat ik zeg: dat gaan we even makkelijk realiseren."

"Momenteel krijg ik gemiddeld één kans per wedstrijd. Ik ben gevaarlijk in en rond het strafschopgebied, maar daar komen we de laatste tijd niet zoveel. Dan maakt het niet uit wie er in de spits staat, dat is voor geen enkele aanvaller makkelijk. Het is in ieder geval dramatisch dat er na zo'n week weer interlands gespeeld worden. Nu is er dus weer geen mogelijkheid om op bepaalde vastigheden te trainen", besluit Koevermans.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen