Boze Keller: "Scheidsrechter snapt er niets van"

23 november 2008, 12:16

Richard Liesveld kan zich voorlopig even beter niet vertonen in Doetinchem. Iedereen die De Graafschap een warm hart toedraagt is woedend op de scheidsrechter, die zaterdag vlak na rust direct rood gaf aan Joost Volmer. Op dat moment was de stand 3-1, maar met tien tegen elf gaf De Graafschap de zege nog uit handen (3-3).

Volmer kreeg rood omdat hij een tegenstander naar de grond schopte, maar volgens De Graafschap had de bal op dat moment al niet meer in het spel mogen zijn. Geert den Ouden lag namelijk geblesseerd op het veld. "Geert wordt aan zijn kop geraakt, die kan iets hebben. Daarna interpreteert de scheidsrechter een overtreding van Joost als voor eigen rechter spelen. Geef hem geel voor die actie, scheld hem uit, maar geef hem geen rood. Ik snap niet waar hij mee bezig was. Volgens mij begrijpen scheidsrechters niet wat voor invloed ze op een wedstrijd kunnen hebben, je kunt wel merken dat ze nooit op niveau hebben gevoetbald", briest Stephan Keller, die twee van de drie Graafschap-goals voor zijn rekening nam, in De Gelderlander.

"Zoiets beslist wel de wedstrijd", vervolgt de verdediger. "Als wij zo lang met 10 man moeten spelen, wordt het heel lastig voor ons. Ik denk dat we anders wel hadden gewonnen. Eén punt is gewoon te weinig, we hadden meer verdiend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen