FC Groningen geeft teruggestuurde fans geld terug

Ger
24 november 2008, 11:17   Bijgewerkt: 24 november 2008, 12:09

Supporters die zondag voor de wedstrijd tussen Willem II en FC Groningen met de trein zijn teruggestuurd, krijgen hun geld terug van de club uit de Martinistad. De fans moeten wel in het bezit zijn van een geldig toegangsbewijs voor het gastenvak in Tilburg. In totaal gaat het om een bedrag van 37,50 euro.

Een trein met FC Groningen-supporters werd op last van burgemeester Vreeman van Tilburg teruggestuurd naar Groningen. Volgens de Tilburgse politie hadden de fans geen kaartje, maar de NS en de supporters zelf spreken dit tegen.

"Dat de Groningen-supporters geen kaartje hadden is kletspraat", zegt NS-perswoordvoerder Michiel Jonker tegen het Dagblad van het Noorden. "We laten echt geen voetbalsupporters helemaal van Groningen naar Tilburg reizen om daar pas hun kaartjes te controleren. Als de burgemeester zegt dat ze geen kaartje hadden, dan verzint hij maar wat."

FC Groningen laat weten 'met verbazing kennis te hebben genomen van de maatregelen die zijn genomen'. De club accepteert de handelwijze niet en zal opheldering vragen bij de Tilburgse burgemeester.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen