Perez: "Grote clubs presteren het beste onder druk"

2 december 2008, 15:40

Dat Schalke 04 momenteel in een slechte periode zit, zegt Kenneth Perez niets. De Deense middenvelder van FC Twente weet dat zijn elftal hoe dan ook een zware avond tegemoet gaat, ondanks de mindere vorm van de tegenstander. "Het is duidelijk dat Schalke een topteam is. Grote clubs presteren onder druk vaak het beste. We zullen dus morgen zien hoe goed ze echt zijn", zegt de Deen.

FC Twente en Schalke hebben woensdag allebei aan een zege genoeg om de volgende ronde te bereiken. "Wedstrijden als deze zijn de leukste. Beide teams gaan voor een overwinning. Diegene die wint is zeker door naar de volgende ronde. Het is duidelijk dat Schalke meer gebaat is bij een overwinning dan wij. Het is tenslotte hun laatste duel in de poule, terwijl wij over twee weken nog het duel tegen Paris Saint-Germain nog hebben", zegt Perez op de officiële website van FC Twente.

"Een overwinning zou voor ons heel prettig zijn. Dan kunnen we de wedstrijd in Parijs wat rustiger ingaan", besluit de aanvallende middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen