Reid ziet terugkeer bij Sunderland best zitten

8 december 2008, 12:12   Bijgewerkt: 8 december 2008, 12:22

Peter Reid heeft wel oren naar een terugkeer bij Sunderland. De huidige bondscoach van Thailand was tussen 1995 en 2002 al manager van de Black Cats en wordt momenteel genoemd als mogelijke opvolger van de opgestapte Roy Keane. 

"Natuurlijk heb ik interesse in die functie", is de duidelijke taal van Reid in de Daily Mail. "Het leven in Thailand bevalt me goed, maar iedere coach heeft de ambitie om in Engeland te werken. Het is de place to be voor iedere voetballiefhebber."

Reids contract in Thailand bevat een clausule, die hem in staat stelt om eventueel terug te keren naar Engeland. "De bal ligt dus bij Niall Quinn, de voorzitter van Sunderland. Ik ken hem goed, hij is een zeer capabele man. Misschien dat sommige fans niet heel blij zouden zijn met mijn terugkeer, maar ik heb in het verleden toch mooie dingen bereikt met de club. Onder mijn leiding is Sunderland tweemaal als zevende geëindigd. Bovendien was de club in 2002, toen ik vertrok, in een veel betere staat dan toen ik in 1995 aankwam", zo luidt de open sollicitatie van de 52-jarige Reid.

Ook Sam Allardyce en Alan Curbishley zijn kandidaten om coach van Sunderland te worden. Beide managers lieten eerder al weten open te staan voor de functie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen