Rangers houden druk op Celtic na kleine zege

20 december 2008, 18:59   Bijgewerkt: 20 december 2008, 19:04

De Glasgow Rangers houden de druk op de ketel bij stadsgenoot Celtic. De Rangers wonnen vanmiddag op Ibrox Park met 1-0 van subtopper Hibernian. Kris Boyd scoorde in de 61ste minuut de enige goal van het duel, ondanks dat de thuisclub voldoende kansen kreeg om de score hoger te laten uitvallen.

In de stand heeft Celtic nog altijd één punt voorsprong op de aartsrivaal. De ploeg met onder meer van Jan Vennegoor of Hesselink in de gelederen kan de marge morgen weer vergroten naar vier, maar dan moet er op bezoek bij Falkirk wel gewonnen worden.

Iets lager op de ranglijst deed Aberdeen prima zaken door op bezoek bij Inverness een ruime zege te boeken: 0-3. Hierdoor stijgt Aberdeen ten koste van Inverness naar de vijfde plaats. Daarnaast boekte Saint Mirren een minimale zege (0-1) op het veld van Kilmarnock, terwijl de nummers drie (Dundee United) en vier (Hearts) niet verder kwamen dan 0-0.

Eerder op de middag voegde Hamilton zich in het groepje clubs met zeventien punten. De promovendus, die na twee speelrondes nog bovenaan stond, won thuis met 2-0 van Motherwell, dat eveneens zeventien punten heeft. Ook bij Falkirk en Inverness staat de teller op zeventien punten.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen