Gecompliceerde blessure baart Smith zorgen

20 februari 2006, 10:30

Manchester United kan mogelijk de rest van het seizoen geen beroep meer doen op Alan Smith. De middenvelder liep afgelopen weekend in het bekerduel met Liverpool een beenbreuk op en bovendien schoot zijn enkel uit de kom. "De twee blessures zijn op zichzelf geen gevaar voor een loopbaan, maar een combinatie van de twee kan een probleem opleveren bij de revalidatie", is de sombere conclusie van de zaakwaarnemer van Smith, Alex Black.

Smith liep de blessure op in een poging om een schot van Liverpool-speler Riise te blokken. Zijn linkerbeen brak en bovendien schoot de enkel van datzelfde been uit de kom. De ongelukkige Smith ging zondag al onder het mes, maar het herstel zou wel eens langer kunnen gaan duren dan de zes tot acht weken die in eerste instantie voorspeld werden. 

"Dit is het is het ergste dat ik ooit heb gezien. Het zal een lange termijn-blessure zijn", ziet Manchester United-manager Alex Ferguson de bui al hangen. Zaakwaarnemer Alex Black sluit zich aan bij de woorden van Ferguson, maar vertrouwt op het karakter van zijn beschermeling. "Het is momenteel moeilijk om precies te vertellen hoe groot de schade zal zijn voor de enkelbanden. Hij heeft een sterk karakter en praat al over zijn revalidatie. Het is frustrerend, maar hij zal proberen zo snel mogelijk terug te keren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen