Volmer levert aanvoerdersband in bij Van Stee

Koen Freriks
22 december 2008, 20:59   Bijgewerkt: 22 december 2008, 21:14

Joost Volmer is geen aanvoeder meer van De Graafschap. De gelouterde verdediger trekt zijn consequenties na de elleboogstoot die hij zondag uitdeelde aan Ajax-spits Dario Cvitanich en levert zijn aanvoerdersband in bij trainer Henk van STee. Volmer kreeg een directe rode kaart en is voor vijf duels geschorst. 

"Ik heb een voorbeeldfunctie voor de groep en voor De Graafschap in het algemeen. Na het terugzien van de beelden van mijn domme overtreding, ben ik erg geschrokken en heb ik besloten mijn aanvoerdersband in te leveren. Deze actie valt niet goed te praten", verklaart Volmer. 

"Ik doe dit soort overtredingen normaal nooit en besef dat ik mijn teamgenoten en de club heb gedupeerd. Ik heb ze dan ook mijn excuus aangeboden. Van de club heb ik een terechte boete gekregen, deze zal worden overgemaakt aan de stichting KIKA. Door middel van deze verklaring wil ook mijn excuses aanbieden aan iedereen die de voetbalsport een warm hart toedraagt, een dergelijke overtreding hoort niet thuis op een sportveld, ik heb er dan ook spijt van", aldus de schuldbewuste stopper.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen