Mourinho biedt Barcelona trainingsveld aan

20 februari 2006, 12:45

Als FC Barcelona dat wil, kan het dinsdag trainen op het trainingscomplex van Chelsea. Normaal gesproken zou de ploeg die dag trainen op het veld van het stadion, maar de grasmat is in een dusdanig slechte staat dat Barcelona-trainer Rijkaard het veld wellicht niet verder wil belasten. Chelsea-manager Mourinho heeft hierop aangeboden dat Barcelona dinsdag gebruik kan maken van het trainingsveld van de Londense club.

FC Barcelona sprak eerder al haar zorgen uit over de staat van de grasmat op Stamford Bridge, het stadion van Chelsea. Het veld ziet er dramatisch uit, als gevolg van de hevige regenval en het bekerduel met Colchester van afgelopen weekend. 

Mourinho

Mourinho

Volgens Mourinho is de grasmat op Stamford Bridge echter helemaal niet zo slecht. "Kijk, je hebt hele knappe mensen die totaal geen hersenen hebben. Je hebt echter ook lelijke mensen die heel intelligent zijn, zoals wetenschappers. Ons veld is daar enigszins mee te vergelijken. Het ziet er lelijk uit, maar de inhoud is prima. De bal rolt uitstekend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen