Ajax: Lindgren ontbreekt weer, zieke Gabri onzeker

26 december 2008, 16:46

Ajax moet het in de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop tegen ADO Den Haag opnieuw doen zonder Rasmus Lindgren. De middenvelder is nog niet hersteld van de enkelblessure die hem de afgelopen drie duels al langs de kant hield.

Achter de naam van Gabri staat nog een vraagteken. De Spanjaard is ziek en ontbrak daardoor vrijdag op de training. Gabri verving Lindgren zondag tegen De Graafschap. Ajax won in Doetinchem met grote cijfers (6-0), maar dat biedt volgens Van Basten geen garanties voor het duel zondag tegen ADO Den Haag, de nummer veertien van de eredivisie. "Geen wedstrijd is hetzelfde. We willen de lijn doortrekken, dat wel. Maar vergeet niet dat we een uur lang met een man meer speelden", wees Van Basten op de rode kaart voor De Graafschap-verdediger Joost Volmer.

Van Basten mist in de Amsterdam ArenA ook de langdurig geblesseerden Maarten Stekelenburg, Ismaïl Aissati, Mitchell Donald en Jan-Arie van der Heijden. Na het duel tegen ADO Den Haag nemen de Amsterdammers afscheid van spits Klaas-Jan Huntelaar, die aan het Spaanse Real Madrid is verkocht.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen