Allardyce ontkent bod van City op Roque Santa Cruz

31 december 2009, 20:01   Bijgewerkt: 31 december 2009, 20:12

Blackburn Rovers-manager Sam Allardyce heeft tegenover SkySports bevestigd dat zijn club nog geen bod van Manchester City op Roque Santa Cruz heeft ontvangen. De Paraguayaan wordt de laatste weken veelvuldig gelinkt aan City, waar hij herenigd zou worden met voormalig Rovers-manager Mark Hughes.

"Er is, voor zover ik weet, geen bod op Roque Santa Cruz gedaan door Manchester City", vertelt Allardyce, die wel aangeeft open te staan voor de verkoop van één van zijn sterspelers. "Het is natuurlijk nooit goed om één van je beste spelers kwijt te raken, maar als er een mooie aanbieding komt, nemen we die wel in beraad."

Om de degradatiezone te verlaten hoopt Allardyce deze winter nog enkele spelers naar Ewood Park te halen. "Het is vrij simpel. Als we een speler kunnen vinden die beter is dan wat we nu hebben en het verschil kan maken, zullen we hem proberen te contracteren. Als we zo'n speler vinden, zullen we echter veel concurrentie ondervinden van andere clubs."

Blackburn deelt na twintig wedstrijden de laatste plaats met West Bromwich Albion. Beide ploegen verzamelden tot dusver achttien punten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen