Gerrard gaat opnieuw voor goud

21 februari 2006, 11:28

Na de sensationale zege van vorig jaar heeft Liverpool dit seizoen de zware taak om haar Champions League-titel te verdedigen. Om daar goed mee te beginnen, dient de ploeg van manager Rafael Benitez eerst over twee wedstrijden af te rekenen met Benfica. Middenvelder Steven Gerrard heeft goede hoop dat dit zal gebeuren. "We zijn constanter dan vorig jaar, er groeit hier iets moois", zegt hij.

Op de vraag of hij verwacht dat zijn ploeg af zal rekenen met Benfica, is Gerrard duidelijk. "Absoluut. We gaan ze over twee wedstrijden verslaan. Ik zie eigenlijk geen enkele reden waarom niet. Wij zijn regerend kampioen en we respecteren elke tegenstanders, maar we zijn voor niemand bang. Iedereen is er van overtuigd dat we de laatste acht zullen halen, maar het blijft natuurlijk lastig. Benfica is de underdog, niemand verwacht wat van ze."

De Brit denkt dat het allesbehalve onmogelijk is om met Liverpool de Champions League-titel te prolongeren. "Zoals elke andere ploeg, hebben we een kans om dit toernooi te winnen. Ik ga niet roepen dat we even gaan winnen, dat schept alleen maar een onnodig hoog verwachtingspatroon. We hebben er echter alle vertrouwen in dat we in ieder geval de kwartfinale halen. We bekijken de situatie wedstrijd voor wedstrijd."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen