Twente-fans bedreigen zaakwaarnemer Wielaert

10 januari 2009, 11:02   Bijgewerkt: 10 januari 2009, 11:13

De soap rond Rob Wielaert houdt de gemoederen in Enschede flink bezig. De verdediger van FC Twente wil graag naar Ajax, maar voorzitter Joop Munsterman wil hem niet laten gaan. Supporters van de Enschedese clubs zijn nu boos op de zaakwaarnemer van de verdediger, die in hun ogen een deal met Ajax gesloten heeft.

Kees Ploegsma, de zaakwaarnemer van Wielaert, is de afgelopen dagen zelfs diverse keren bedreigd door boze Twente-fans. De bedreigingen kwamen binnen via mail en telefoon, vertelt hij in BN/ De Stem. "Ik ben 63 jaar en zit sinds 1979 in de voetballerij, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Het is niet fijn als je pure haatmail krijgt, of te maken krijgt met complete scheldpartijen aan de telefoon. Ik kan me best voorstellen dat supporters van een club teleurgesteld zijn als er een belangrijke speler dreigt weg te gaan. Maar ik handel alleen in opdracht van een speler."

Volgens Ploegsma (foto) worden er veel onwaarheden naar buiten gebracht. "Twente-voorzitter Joop Munsterman heeft zelfs in de krant geroepen dat ik met de inhoud van het contract naar Ajax ben gegaan en dat ik tegen journalisten bedragen heb genoemd. En daar ben ik zeer gegriefd over, want dat is pertinent onwaar. Ik heb nooit bedragen naar buiten gebracht. Zo werk ik niet en zo heb ik ook nooit gewerkt. Die uitspraken tasten mijn goede naam aan. De waarheid is dat Ajax met mij contact heeft opgenomen om te vragen hoe het met het contract van Robbie zit. En als een club dat vraagt, dan is het logisch dat een zaakwaarnemer daar antwoord op geeft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen