Arsenal boekt kleine zege bij Real Madrid

Ger
21 februari 2006, 23:01

De doelpunten waren schaars op de eerste avond van de Champions League in 2006. De eerste vier wedstrijden, inclusief PSV - Lyon (0-1), leverden dinsdagavond slechts vijf treffers op. Naast Lyon zegevierde ook Arsenal in een uitwedstrijd, bij Real Madrid nog wel (0-1).

Bij de thuisploeg viel Woodgate al na negen minuten uit met een dijbeenblessure. Mejia was zijn vervanger. Na een enerverende eerste helft zonder doelpunten nam Arsenal, zonder Bergkamp en Van Persie, kort na de rust de leiding via de solerende Henry.

Met Raul, die zijn honderdste duel in de Champions League afwerkte, trachtte Real-trainer Lopez Caro in het laatste halfuur minimaal de gelijkmaker af te dwingen. De 28-jarige international kon zijn CL-record van 51 treffers evenwel niet uitbreiden.