Gomes bekent schuld, Simons ziet mogelijkheden

22 februari 2006, 08:00

PSV-doelman Heurelho Gomes zal na het duel met Lyon niet lekker geslapen hebben. De Braziliaan ging opzichtig in de fout bij de winnende treffer van Juninho en was na afloop van het duel dan ook niet mals in zijn zelfkritiek. Toch weigeren zijn ploeggenoten om hem af te vallen. "Juninho's vrije trap was een rare zwabberbal", beschrijft Jan Vennegoor of Hesselink het enige doelpunt van de wedstrijd.

"Het was mijn fout", zei een schuldbewuste Gomes. "Juninho nam de bal heel hard en met heel veel effect. Ik ken zijn vrije trappen uit de trainingen met het Braziliaanse nationale elftal en toch liet ik me verrassen. Dat mag niet gebeuren. Blijkbaar kan het niet elke keer mijn avond zijn." 

Na de nederlaag in Eindhoven is de logische vraag: hoe nu verder? Kan PSV in Lyon er alsnog in slagen om de kwartfinale te bereiken? "Ik ben er van overtuigd dat het nog kan", blijft middenvelder Timmy Simons positief. "We hadden hier op basis van de wedstrijd ook meer verdiend, we hebben voldoende mogelijkheden weten te creëren. Dat zullen we in Frankrijk ook moeten doen en dan hebben we een beetje geluk nodig."

Vennegoor of Hesselink is iets minder positief. "Het is nog niet beslist, maar onze kansen zijn wel aanzienlijk kleiner geworden", stelt de aanvaller tot zijn teleurstelling vast.  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen