Beckham woedend na wanprestatie Real Madrid

22 februari 2006, 10:31

Real Madrid gaat er een hele kluif aan krijgen om zich te plaatsen voor de kwartfinale van de Champions League. De ploeg, die de laatste weken eindelijk weer goed leek te draaien, ging na een opvallend apatisch optreden in eigen stadion met 0-1 onderuit tegen Arsenal. "Dit krijg je er van als je niet hard werkt en niet agressief durft te spelen", moppert Real-middenvelder David Beckham tegen de BBC.

Beckham blijkt overigens over voorspellende gaven te beschikken. "Ik wist na vijf minuten al dat we zouden verliezen. We zijn uiteindelijk nog goed weg gekomen, we boffen dat de schade beperkt gebleven is tot slechts één doelpunt. Ik zei voorafgaand aan de wedstrijd al dat we zouden verliezen als we niet goed zouden spelen. Die voorspelling is uitgekomen, we hebben slecht gespeeld en verloren."

Arsenal, dat in de nationale competitie uiterst stroef draait, won het duel in Madrid uiteindelijk met 0-1. Thierry Henry maakte vlak na rust op uiterst fraaie wijze het enige doelpunt van de wedstrijd. Ondanks deze nederlaag gelooft Beckham er nog in dat zijn ploeg de situatie in Londen recht kan zetten. "Het kan nog, we hebben voldoende kwaliteit om twee keer te scoren. Maar aan de andere kant weet ik als geen ander hoe moeilijk het is om te spelen op Highbury."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen