Niet-geselecteerde Wörns boos op Klinsmann

23 februari 2006, 16:10

"De bondscoach zegt altijd dat mensen geselecteerd worden aan de hand van hun prestaties. Dat is blijkbaar echter niet het geval." Deze woorden komen uit de mond van Christian Wörns, centrumverdediger van Borussia Dortmund. Ondanks dat hij de laatste weken gezien wordt als één van de beste verdedigers van de Bundesliga, is Wörns door Klinsmann niet opgeroepen voor het oefenduel met Italië.

Tot verbazing van Wörns werden Per Mertesacker en Miroslav Klose wél geselecteerd voor de nationale ploeg, ondanks dat beide spelers de laatste weken buitenspel stonden door blessures. Dat hijzelf ontbreekt, doet de 33-jarige Wörns dan ook pijn. "Dat ik nu niet bij de selectie zit, bewijst dat Klinsmann niet alleen selecteert op basis van vorm en prestaties. Klinsmann moet nu maar eens toegeven dat hij sommige mensen gewoon niet in zijn selectie wil hebben."

Over zijn kansen om alsnog bij de selectie van Duitsland te komen, is Wörns sceptisch. "Die kans acht ik zeer, zeer klein. Ik vind het vrij onrealistisch dat hij me alsnog op gaat roepen", aldus de verdediger.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen