Geslaagde rentree Van der Vaart bij HSV

23 februari 2006, 21:03

Onder luid applaus keerde Rafael van der Vaart donderdag na twee maanden terug in de hoofdmacht van Hamburger SV. De van een enkelblessure herstelde middenvelder maakte als invaller het laatste half uurtje van de thuiswedstrijd tegen FC Thun mee. Hamburger SV schaarde zich via een eenvoudige zege (2-0) bij de laatste acht van de UEFA-beker.

HSV, dat de eerste ontmoeting verloor (1-0), dankte de overwinning aan twee doelpunten van Van Buyten. De Belg was in de 2e en 33e minuut succesvol. Boulahrouz en De Jong speelde de hele wedstrijd mee. Jarolim kreeg vlak voor tijd voor de tweede keer een gele kaart en moest dus vertrekken.

Eerder op de dag plaatste Palermo zich donderdagmiddag als eerste club voor de kwartfinales van de UEFA-beker. De Italianen bleven voor eigen publiek Slavia Praag de baas: 1-0. Godeas maakte de treffer. Palermo verloor de uitwedstrijd in Praag met 1-2.

Rapid Boekarest, de ploeg die in de eerste ronde verantwoordelijk was voor de uitschakeling van Feyenoord, elimineerde het Duitse Hertha BSC. Na een 0-1 overwinning in Berlijn wonnen de Roemenen in eigen stadion met 2-0 van de stuurloze Duitsers. Nicolae en Buga waren de doelpuntenmakers aan de kant van Rapid.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen