AZ versterkt zich met Heraclied Klavan

27 januari 2009, 10:42   Bijgewerkt: 27 januari 2009, 11:56

AZ-coach Louis van Gaal heeft er een verdedigende optie bij. De Alkmaarse club neemt Ragnar Klavan per direct over van Heracles, zo heeft de club uit Almelo laten weten. De linksback, die ook op het middenveld uit de voeten kan, wordt voor de rest van het seizoen gehuurd en treedt daarna definitief in dienst bij AZ.

De 23-jarige Klavan had nog een contract tot komende zomer bij Heracles. Eerder speelde de 1.86 meter lange Estse international voor FC Flora Tallinn en het Noorse Valerenga. In het seizoen 2005/ 2006 voegde hij zich bij de selectie van Heracles.

"Een aantal weken geleden had Ragnar al een overeenkomst met AZ gesloten voor het nieuwe seizoen", vertelt Nico-Jan Hoogma, de algemeen directeur van Heracles. "Vervolgens heeft Marcel Brands namens AZ opnieuw contact opgenomen of directe huur mogelijk was. We hebben lang onderhandeld, en we hebben uiteindelijk het financiële aspect voor de club afgewogen. We proberen het op te vangen met onze huidige selectie, waarbij we natuurlijk heel blij zijn dat Mark-Jan Fledderus na een half jaar blessureleed weer volledig is aangesloten. Daarnaast kijken we achter de schermen nog wel of er nog iets mogelijk is ten aanzien van versterking."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen